Voor bedrijven

 

Maatschappelijke impact met NL Cares

Wij werken nauw samen met bedrijven om bijzondere ontmoetingen tussen medewerkers en kwetsbare doelgroepen te realiseren. Werknemers vinden het steeds belangrijker om zich via hun werkgever te kunnen inzetten voor een ander. Daarom helpen wij organisaties bij het organiseren van maatschappelijke activiteiten of een MVO programma op maat. Neem contact op met een projectmanager in jouw stad.

Contact

Manieren om impact te maken

Word partner

Word partner

Ondersteun onze missie en maak langdurige lokale impact met een programma op maat.

Impact Day

Impact Day

Ga met het hele bedrijf op één dag aan de slag en bezorg een maatschappelijke instelling in jouw stad een fantastische dag!

Save the date!

Save the date!

Op 4 & 11 april vindt de Nacht van de Vrijwilliger 2019 plaats! Na succesvolle edities van voorgaande jaren pakken we het dit jaar grootser aan. Nieuwe maatschappelijke samenwerkingspartners én ook een aantal bedrijven sluit dit jaar voor het eerst aan. Meer info volgt binnenkort!

Onze trotse partners

CMS

CMS

CMS ondersteunt als partner onze kalender en doet diverse teamactiviteiten door het jaar heen.

de Bijenkorf

de Bijenkorf

De Bijenkorf zet zich als partner in voor het behoud van de bij (door middel van educatie) en tegen eenzaamheid onder diverse kwetsbare doelgroepen.

bol.com

bol.com

Bol.com zet zich als partner in door middel van een grote impact dag met ruim 600 medewerkers (gericht op kinderen en mensen met een beperking) en biedt ministages aan voor mensen met een beperking.

Nutricia Research Utrecht

Nutricia Research Utrecht

Als onderdeel van de wereldwijde Month of Volunteering in juni biedt Nutricia Research Utrecht haar medewerkers maatschappelijke activiteiten aan gericht op gezonde leefstijl, voeding en bewegen.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is met de Tommy Cares Foundation trotse partner sinds 2013 en doet al jaren diverse maatschappelijke teamactiviteiten. Hierbij richten zij zich vooral op kinderen uit achterstandssituaties en ouderen.

Allen & Overy

Allen & Overy

Allen & Overy werkt al sinds 2007 samen met NL Cares. Naast de adoptie van een volledige kalenderactiviteit, zamelen zij jaarlijks in voor de Voedselbank, doen ze mee met Olympische Sportweek en diverse andere activiteiten.

ACT Commodities

ACT Commodities

Als partner van NL Cares combineert ACT kalender activiteiten met maatschappelijke teamactiviteiten. Zo leren zij kinderen coderen, bezorgen zij ouderen een gezellige vrijdagmiddagborrel en helpen zij de voedselbank bij het inpakken van de voedselpaketten.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise

HPE is sinds 2017 trotse partner van NL Cares. NL Cares. Door middel van ondersteuning van de kalender en diverse maatschappelijke teamactiviteiten dragen zij bij aan een verbonden samenleving.

Mizuho

Mizuho

Mizuho is trotse partner sinds 2016. Zij zetten zich elk jaar in tijdens diverse kalenderactiviteiten en een maatschappelijke teamactiviteit. Ook zijn zij enthousiaste deelnemers van de Warme Winter Weken.

TMF Group

TMF Group

TMG Group ondersteunt de missie van NL Cares en doet jaarlijkse met haar medewerkers mee aan diverse maatschappelijke teamactiviteiten, waaronder met ouderen.

Alliander

Alliander

Als trotste partner ondersteunt Alliander de vrijwilligerskalender en organiseren zij in Utrecht en Amsterdam diverse maatschappelijke teamactiviteit voor haar medewerkers.

Robeco

Robeco

Robeco ondersteunt als partner van NL Cares de online kalender en zet zich zes keer per jaar in met medewerkers gedurende een teamactiviteit voor diverse maatschappelijke doelgroepen.

KEEN Footwear

KEEN Footwear

KEEN ondersteunt onze missie en geeft haar medewerkers daarnaast 24 uur per persoon per jaar om vrijwilligerswerk via onze flexibele kalender te doen.

Cefetra

Cefetra

Cefetra ondersteunt de kalenderactiviteit bij de Accent Avondschool gedurende een jaar en maakt een prachtige gelukswandeling met ouderen in Rotterdam.