Voor bedrijven

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met direct effect

Samen bereik je meer dan alleen. Als bedrijf ben je dan ook in de unieke positie om écht impact te kunnen maken. Voor de mensen die je helpt, maar ook voor je medewerkers en de organisatie zelf.

Daarom helpen we jouw bedrijf om de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-strategie te koppelen aan de projecten die het best bij jullie ambitie, talent en kracht passen. Dat doen we door vrijwilligerswerk op maat te organiseren. Zodat je makkelijk én in teamverband maatschappelijke impact kunt maken. Vraag hieronder de brochure aan voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!

Meer weten?

Wat kan mijn bedrijf doen?

Je kunt de missie van NL Cares op verschillende manieren steunen. Op structurele basis als partner of eenmalig door een Impact Day.

Manieren om impact te maken

Word partner

Word partner

Als partner ben je een onmisbare schakel in de organisatie van sociale activiteiten.

Impact Day

Impact Day

Een dag lang knallen voor een project in jouw stad of omgeving? Dan is een Impact Day perfect voor jullie.

Onze trotse partners

CMS

CMS

CMS ondersteunt als partner onze kalender en doet diverse teamactiviteiten door het jaar heen.

de Bijenkorf

de Bijenkorf

De Bijenkorf zet zich als partner in voor het behoud van de bij (door middel van educatie) en tegen eenzaamheid onder diverse kwetsbare doelgroepen.

bol.com

bol.com

Bol.com zet zich als partner in door middel van een grote impact dag met ruim 600 medewerkers (gericht op kinderen en mensen met een beperking) en biedt ministages aan voor mensen met een beperking.

Nutricia Research Utrecht

Nutricia Research Utrecht

Als onderdeel van de wereldwijde Month of Volunteering in juni biedt Nutricia Research Utrecht haar medewerkers maatschappelijke activiteiten aan gericht op gezonde leefstijl, voeding en bewegen.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is met de Tommy Cares Foundation trotse partner sinds 2013 en doet al jaren diverse maatschappelijke teamactiviteiten. Hierbij richten zij zich vooral op kinderen uit achterstandssituaties en ouderen.

Mizuho

Mizuho

Mizuho is trotse partner sinds 2016. Zij zetten zich elk jaar in tijdens diverse kalenderactiviteiten en een maatschappelijke teamactiviteit. Ook zijn zij enthousiaste deelnemers van de Warme Winter Weken.

TMF Group

TMF Group

TMG Group ondersteunt de missie van NL Cares en doet jaarlijkse met haar medewerkers mee aan diverse maatschappelijke teamactiviteiten, waaronder met ouderen.

Alliander

Alliander

Als trotste partner ondersteunt Alliander de vrijwilligerskalender en organiseren zij in Utrecht en Amsterdam diverse maatschappelijke teamactiviteit voor haar medewerkers.

Robeco

Robeco

Robeco ondersteunt als partner van NL Cares de online kalender en zet zich zes keer per jaar in met medewerkers gedurende een teamactiviteit voor diverse maatschappelijke doelgroepen.

KEEN Footwear

KEEN Footwear

KEEN ondersteunt onze missie en geeft haar medewerkers daarnaast 24 uur per persoon per jaar om vrijwilligerswerk via onze flexibele kalender te doen.

Cefetra

Cefetra

Cefetra ondersteunt de kalenderactiviteit bij de Accent Avondschool gedurende een jaar en maakt een prachtige gelukswandeling met ouderen in Rotterdam.

Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright

https://www.nortonrosefulbright.com/en-nl

Osudio

Osudio

https://www.osudio.com

Improven

Improven

https://www.improven.nl/

Zoom

Zoom

De werknemers van Zoom Video Communications doen vrijwilligerswerk in Amsterdam via ons online platform.

Osborne Clarke

Osborne Clarke

Als partner van NL Cares spoort Osborne Clarke haar medewerkers aan om vrijwilligerswerk te doen. Ze vinden het belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten voor hun stadgenoten in Amsterdam.

AIG

AIG

AIG is een van onze partners die naast teamactiviteiten ook actief is via onze online kalender. Ook doen medewerkers van AIG jaarlijks vol enthousiasme mee aan de sportweek in Rotterdam.

Pfizer

Pfizer

Pfizer is onze partner sinds 2017. Met het programma Pfizer4all activeren we medewerkers voor maatschappelijke teamactiviteiten gedurende het hele jaar.

Kiwa

Kiwa

Als Partner van NL Cares motiveert Kiwa hun medewerkers om vrijwilligerswerk te doen. Voor Kiwa organiseren we elk jaar 2 vrijwilligersactiviteiten.

Van Berkel Professionals

Van Berkel Professionals

Van Berkel Professionals is een detacheringsbureau dat haar professionals inzet als vrijwilliger via Nl Cares.

Onderlinge 's-Gravenhage

Onderlinge 's-Gravenhage

Onderlinge ’s-Gravenhage organiseert in samenwerking met NL Cares elk jaar een aantal teamactiviteiten. Hun medewerkers doen dan vrijwilligerswerk met ouderen.

Eventbrite

Eventbrite

Sinds 2019 ondersteunt Eventbrite ons online vrijwilligersplatform. Daarnaast hebben ze met een team mee gedaan aan de Olympische Sport Week en zetten zij zich rond Kerst in voor stadsgenoten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

FactSet

FactSet

Sinds 2018 doen medewerkers van FactSet vrijwilligerswerk in Amsterdam via ons online platform. Inmiddels zijn zij ook partner en zetten zij zich in voor hun kwetsbare stadsgenoten, waaronder nieuwkomers.

Clifford Chance

Clifford Chance

Een van de doelstelling van advocatenkantoor Clifford Chance is: "use our skills to make a meaningful contribution to society". Een goede reden om samen met ons mooie impact te maken.

MVO met direct effect

Samen bereik je meer dan alleen. Als bedrijf ben je dan ook in de unieke positie om écht impact te kunnen maken. Voor de mensen die je helpt, maar ook voor je medewerkers en de organisatie zelf.
Daarom helpen we jouw bedrijf om de MVO-strategie te koppelen aan de projecten die het best bij jullie ambitie, talent en kracht passen. Dat doen we door vrijwilligerswerk op maat te organiseren. Zodat je makkelijk én in teamverband maatschappelijke impact kunt maken. Vraag hieronder de brochure aan voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!

Meer weten?

Wat kan mijn bedrijf doen?

Je kunt de missie van NL Cares op verschillende manieren steunen. Op structurele basis als partner of eenmalig door een Impact Day.

Word partner

Als partner van NL Cares ben je een onmisbare schakel in de organisatie van sociale activiteiten. Jullie dragen bij op twee manieren. Met een partnerbijdrage geven jullie financiële steun aan het platform en de projecten. Door middel van vrijwilligerswerk maken jullie direct maatschappelijke impact.

Neem contact op

Wat ga je doen als partner?

Benieuwd wat je straks met je team kunt gaan doen? Onze partners hebben al veel verschillende doelgroepen geholpen met activiteiten als:

Waarom partner worden?

● Je helpt stadsgenoten die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken
● Jullie doen onbeperkt vrijwilligerswerk via onze online agenda en ontvangen korting op activiteiten op maat
● Het is goed voor teambuilding
● Draagt bij aan een positief bedrijfsimago

Ik wil partner worden

Wat wij voor je doen

Met ons online vrijwilligersplatform ondersteunen we bijna 300 maatschappelijke instellingen. We weten daarom goed wat een project nodig heeft, hoe een bedrijf daarbij kan helpen en hoe je daar een geslaagde match van maakt. En dat is precies waarmee we jouw bedrijf gaan helpen. We nemen de gehele organisatie van A tot Z op ons zodat je je niet druk hoeft te maken om dingen als de organisatie en planning. Denk hierbij aan:

Contact met de instelling | Instructies voor de vrijwilligers | Organisatie van de activiteit zelf | Goede afronding en verslag