Voor vrijwilligers

 

Over vrijwilligerswerk

Steeds meer jonge mensen vinden het belangrijk om zich in te zetten voor anderen, bijvoorbeeld door het doen van vrijwilligerswerk. Er zijn in Nederland veel mensen die extra hulp kunnen gebruiken, zoals ouderen en vluchtelingen. NL Cares verbindt vrijwilligers en mensen die hulp kunnen gebruiken aan elkaar, door middel van flexibel vrijwilligerswerk. Jij helpt waar het nodig is, maar wel wanneer het jou uitkomt. Op die manier kun je heel laagdrempelig meedoen met vrijwilligersactiviteiten. Je gaat bijvoorbeeld een keer wandelen met een oudere of helpt vluchtelingen te oefenen met fietsen.

Hoe werkt het?

Zoek in onze online agenda een activiteit die je aanspreekt in jouw stad (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht). Maak een account aan, schrijf je in en je ontvangt per email alle benodigde info. Je hebt geen speciale kennis nodig en je kunt direct aan de slag! Goed bevallen? Dan zien we je graag weer terug bij een andere activiteit. Maar natuurlijk alleen wanneer het jou uitkomt! Makkelijk toch?

Naar de agenda
 

Aanmelden

Wil je vrijwilligerswerk doen via ons, maak dan eenvoudig een account aan. Met je account kan je altijd en overal inloggen en je snel en makkelijk inschrijven voor een vrijwilligersactiviteit bij jou in de buurt.

Account aanmaken

Wij zijn actief in

Amsterdam

Amsterdam

Lees hier het laatste nieuws over onze activiteiten in Amsterdam

Den Haag

Den Haag

Lees hier het laatste nieuws over onze activiteiten in Den Haag

Rotterdam

Rotterdam

Lees hier het laatste nieuws over onze activiteiten in Rotterdam

Utrecht

Utrecht

Lees hier het laatste nieuws over onze activiteiten in Utrecht