Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Voetbaltraining voor kinderen met een beperking

Forza Friends

22 februari 2020
Olympus 11, 3524 WB Utrecht
09:45 - 11:30
Mensen met een beperking
2/2

Activiteit

Houd je van sporten én wil je je steentje bijdragen? Dan is de voetbaltraining bij Forza Friends jouw place to be op je zaterdagochtend. Als vrijwilliger help je de kinderen bij de voetbaltraining samen met de ervaren trainers. Soms geef je ook individuele begeleiding bij specifieke opdrachten of oefeningen. Verder vinden de kinderen en trainers het leuk als je lekker mee voetbalt. Zorg er dus voor dat je sportieve kleding aan hebt. 


Doelgroep & impact 

Elke zaterdagochtend traint het team van Forza Friends bij DVSU in Lunetten. Bij Forza Friends voetballen kinderen van 7 tot 25 jaar met een lichamelijke of geestelijke beperking, onder leiding van ervaren trainers. Ze spelen bij DVSU in de G-voetbalcompetitie. Hun motto: iedereen doet mee, iedereen is gelijk, samen zijn wij winnaars. Wil je meer weten over deze doelgroep? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep mensen met een beperking.

Help je mee?

Heb jij zin in een goed begin van het weekend? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Bereikbaarheid 

DSVU ligt op ongeveer 20 minuten fietsen van het centrum van Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal kun je ook bus 8 richting Lunetten nemen. 

Delen