1 t/m 31 december 2020

 

Aandacht voor elkaar in December

Feestdagen vier je samen. Juist in deze tijd is aandacht hebben voor elkaar van groot belang. Ga daarom in December aan de slag bij een maatschappelijke instelling bij jou in de buurt. Help met kerstversiering ophalen of serveer warme choco aan ouderen vanuit de koek en zopie kraam. Al onze activiteiten voldoen aan de huidige de richtlijnen van het RIVM. Door je in te zetten bezorg je stadsgenoten die wat meer aandacht kunnen gebruiken een feestelijke warme winter en fijne Kerst! #Eenkleingebaar kan juist nu veel voor iemand betekenen!

Crowdfunding

Het is dit jaar ook mogelijk om direct mooie kerstcadeautjes te doneren aan de woonzorgcentra met wie wij samenwerken. Doneer bijvoorbeeld een geheel versierde kerstboom of een winters kerststukje en maak hiermee de feestdagen voor veel ouderen een stukje gezelliger!

Doneer

Stuur een kerstkaartje

Mede dankzij de Alliander Foundation kun jij nu kosteloos een kerstkaartje sturen naar een eenzame oudere. Druk op onderstaande knop, doorloop de stappen en gebruik de code NLCARESKERST om jou gratis kaartje te claimen en een oudere te laten weten dat er aan hem/haar wordt gedacht. Samen brengen we een beetje extra warmte en gezelligheid deze kerst!

Stuur een kaartje

Doe mee aan de Warme Winter Weken in:

Amsterdam

Amsterdam

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Amsterdam mee kan doen!

Den Haag

Den Haag

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Den Haag mee kan doen!

Rotterdam

Rotterdam

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Rotterdam mee kan doen!

Utrecht

Utrecht

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Utrecht mee kan doen!

De Warme Winter Weken worden mede mogelijk gemaakt door:

RCOAK

RCOAK

Stichting RCOAK is een charitatief vermogensfonds. Uit de opbrengst van het vermogen ondersteunen zij in heel Nederland inclusief het Caribisch deel van het Koninkrijk, initiatieven en projecten die de kwaliteit van leven van ouderen bevorderen.