Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bakken voor dak- en thuislozen Transformatorweg

Transformatorweg Regenboog Groep

16 maart 2021
Transformatorweg 6, 1014 AK Amsterdam
11:00 - 12:00
Dak- en thuislozen
0/4

Activiteit

Tijdens de coronacrisis kunnen de dak- en thuislozen van de Transformatorweg wel wat meer aandacht gebruiken. Het is een moeilijke tijd voor iedereen en kwetsbare stadsgenoten kunnen wel een beetje positiviteit en wat extra aandacht gebruiken. Jij kunt helpen de dag van de mensen op te vrolijken door iets lekker voor ze te bakken. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken, een taart of een lekkere cake om de dak en thuislozen te verwennen. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het bakken. Wees ten alle tijden je bewust over de hygiëne en was voldoende je handen.

Je kunt jouw baksel op een afgesproken tijdstip afleveren bij de Transformatorweg. Deze informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.


Doelgroep & Impact

Eenzaamheid is een groot probleem. De eenzaamheid die mensen ervaren neemt tijdens de coronacrisis toe. Om dit in deze lastige tijd tegen te gaan kun je via NL Cares een taart bakken voor de bezoekers van de Transformatorweg. Dit inloophuis is onderdeel van stichting De Regenboog Groep en staat dichtbij het Westerpark. Elke dag van de week zijn de dak- en thuislozen hier welkom.


Help je mee?

Wil jij meehelpen iets lekkers te bakken voor dak en thuislozen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen