Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bakken voor de bezoekers van de Pauluskerk (daklozenopvang)

de Pauluskerk

24 februari 2021
Bake @ home, Bake @ home Rotterdam
18:00 - 19:00
Dak- en thuislozen
5/10

Activiteit

Tijdens de Coronacrisis kunnen de bezoekers van de Pauluskerk wel wat meer aandacht gebruiken. Het is een moeilijke tijd voor iedereen, met name voor de dak- en thuislozen, vluchtelingen en uitgeprocedeerde asielzoekers die de Pauluskerk dagelijks bezoeken. Nu kun je hen een hart onder de riem steken door het bakken van iets lekkers. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken, een taart of een lekkere cake om hen te verwennen. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het bakken, het is altijd leuk om een mooie en lekkere taart of cake te krijgen. Houd bij het bakken altijd rekening met hygiëne en was voldoende je handen.

Je kunt jouw baksel op een afgesproken tijdstip afleveren bij de Pauluskerk. Deze informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.

Doelgroep & impact

Voor veel dak- en thuislozen, vluchtelingen en uitgeprocedeerde asielzoekers is de Pauluskerk hun thuis in de stad. Een plek waar ze altijd welkom zijn en terecht kunnen voor hulp, ondersteuning en gezelligheid.

Help je mee?

Wil jij meehelpen iets lekkers te bakken voor de bezoekers van de Pauluskerk? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen