Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bakken voor de deelnemers van Job Score van de NAS (dak- en thuislozen)

Nico Adriaans Stichting (NAS)

22 februari 2021
Bake @ home, Bake @ home Rotterdam
10:30 - 12:00
Dak- en thuislozen
7/15

Activiteit

Tijdens de Coronacrisis kunnen de deelnemers van Job Score van de NAS wel wat meer aandacht gebruiken. Het is een moeilijke tijd voor iedereen, met name voor de dak- en thuislozen die via Job Score geholpen worden en gezamenlijk de buurt schoonvegen. Nu kun je hen een hart onder de riem steken door het bakken van iets lekkers. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken, een taart of een lekkere cake om hen te verwennen. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het bakken, het is altijd leuk om een mooie en lekkere taart of cake te krijgen. Houd bij het bakken altijd rekening met hygiëne en was voldoende je handen.

Je kunt jouw baksel op een afgesproken tijdstip afleveren bij Job Score. Deze informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.

Doelgroep & impact

In Rotterdam West bevindt zich de uitvalsbasis van de veegploegen van Jobs Score. Van hieruit vertrekken de deelnemers van de NAS om in de wijken te gaan vegen. Zij worden herkend in de wijk en gewaardeerd vanwege hun werk. Jobs Score kent een rijke geschiedenis. Het project startte als Top Score. Topscore bood de verslaafde mensen structuur, een dagvergoeding, en hulp bij het regelen van een uitkering en onderdak. Overlast werd hierdoor verminderd. De mannen in hun gele hesjes, overalls en petjes werden al gauw een begrip. In 2008 werd Topscore opgeheven. De gemeente Rotterdam wilde dat dit project een vervolg kreeg en zo is Stichting Jobs-Score ontstaan.

Help je mee?

Wil jij meehelpen iets lekkers te bakken voor de deelnemers van Job Score? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen