Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bakken voor het zorgpersoneel van Laurens Blijdorp

Laurens Blijdorp

18 december 2020
Schimmelpenninckstraat 31, 3039 KS Rotterdam
11:00 - 12:30
Algemene hulp
0/10

Activiteit

Tijdens de Coronacrisis kan het zorgpersoneel van Laurens Blijdorp wel wat meer aandacht gebruiken. Het is een moeilijke tijd voor iedereen en lange dagen. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken, een taart of een lekkere cake om het zorgpersoneel te verwennen. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het bakken, het zorgpersoneel vindt het heel fijn om een mooie en lekkere taart of cake te krijgen. Houd bij het bakken altijd rekening met hygiëne en was voldoende je handen.

Je kunt jouw baksel op een afgesproken tijdstip afleveren bij Laurens Blijdorp. Deze informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.


Doelgroep & impact

Woonzorglocatie Laurens Blijdorp is redelijk klein en huiselijk met zijn 100 bewoners. Er heerst een gezellige en levendige sfeer. Er wordt verschillende zorg aangeboden. Een groot deel van de ouderen woont zelfstandig met verpleegindicatie en er zijn drie afdelingen voor dementerende ouderen. 


Help je mee?

Wil jij meehelpen iets lekkers te bakken voor het zorgpersoneel? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen