Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bakken voor het zorgpersoneel van Laurens De Schans (Delfshaven)

Laurens de Schans

24 februari 2021
Bake @ Home, Bake @ Home Rotterdam
14:00 - 15:00
Ouderen
6/10

Activiteit

Tijdens de Coronacrisis kan het zorgpersoneel van Laurens De Schans wel wat meer aandacht gebruiken. Het is een moeilijke tijd voor iedereen en lange dagen. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken, een taart of een lekkere cake om het zorgpersoneel te verwennen. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het bakken, het zorgpersoneel vindt het heel fijn om een mooie en lekkere taart of cake te krijgen. Houd bij het bakken altijd rekening met hygiëne en was voldoende je handen. Ook hartige taarten worden gewaardeerd, maar wel vegetarisch i.v.m. spijswetten en diëten.

Je kunt jouw baksel op een afgesproken tijdstip afleveren bij Laurens De Schans. Deze informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.

Doelgroep & impact

Woonzorglocatie Laurens De Schans ligt in een zeer levendig stadsdeel in Rotterdam en is volop in ontwikkeling. Door samen te werken met verschillende organisaties wordt passende zorg geboden. Daarnaast biedt De Schans een breed assortiment aan activiteiten. Zo is er een multicultureel ontmoetingscentrum, waar mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, en is er een Chinese leefgroep.

Help je mee?

Wil jij meehelpen iets lekkers te bakken voor het zorgpersoneel? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen