Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bakken voor ouderen

WZH Schoorwijck

28 mei 2020
Prinses Margrietlaan 24, 2273 AG Voorburg
14:00 - 16:00
Ouderen
1/5

Activiteit

Vanwege de Coronacrisis mogen verzorgingstehuizen geen bezoek meer ontvangen. Ouderen die hier wonen voelen zich daardoor alleen en hebben weinig te doen. Jij kunt helpen de dag van mensen die in een tehuis wonen op te vrolijken door iets lekker voor ze te bakken. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken, een taart of lekkere cake om de ouderen te verwennen.De bewoners vinden het heel fijn om een mooie en lekkere taart of cake te krijgen. Houd er rekening mee tehuizen vaak zijn opgebouwd uit meerdere huiskamers en dat een huiskamer bestaat uit ongeveer 10 bewoners dus dat je baksels voor tenminste 10 personen is. Neem bij het bakken altijd rekening met hygiëne en was voldoende je handen.


Je kunt jou baksel op een afgesproken tijdstip afleveren bij het tehuis. Deze informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.

Doelgroep & impact

Vanwege het coronavirus ontvangen woonzorginstellingen geen bezoek meer. De eenzaamheid die mensen ervaren zal hierdoor toenemen. Om dit in deze lastige tijd tegen te gaan kun je via NL Cares een taart bakken voor bewoners van deze instellingen. WZH Schoorwijck biedt woningen met zorg, begeleiding of verpleging voor ouderen.

Help je mee?

Wil jij meehelpen iets lekkers bakken voor ouderen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen