Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Beauty middag bij HWW De Eshoeve

HWW De Eshoeve

10 mei 2021
Doorniksestraat 150-152, 2587 AZ Den Haag
13:00 - 15:00
Ouderen
2/10

Activiteit

Soms is het heerlijk om een middag alleen maar met je uiterlijk bezig te zijn. Lekker een beetje te tutten en helemaal tot rust te komen. Dit is niet anders voor de ouderen van HWW De Eshoeve. Help hen bij een heerlijke beauty middag. Er is altijd wel weer een nieuwe manier om tot rust te komen, bijvoorbeeld door nagels te lakken. Een lekker kopje koffie of thee ernaast en jullie maken er samen een gezellige middag van.

Doelgroep & impact

De bewoners van afdeling de Residentie bij verpleeghuis De Eshoeve waarmee jullie gaan wandelen, zijn ouderen met een lichamelijke handicap of ziekte waardoor zij afhankelijk zijn van verpleeghuiszorg. Hierdoor komen zij niet zo vaak meer buiten en is jouw bijdrage heel erg waardevol!

Eenzaamheid is een groot probleem wat toeneemt met de leeftijd. Van de 85-plussers voelt bijna tweederde zich eenzaam, wat vele negatieve gevolgen met zich meebrengt. Door hoge werkdruk op het zorgpersoneel blijven ouderen steeds vaker hele dagen op hun kamer. Hierdoor komen ouderen minder in contact met andere mensen. Daar kun jij verandering in brengen door met deze ouderen buiten te gaan wandelen!

Locatie

Verpleeghuis De Eshoeve bevindt zich in het Belgisch Park in Scheveningen. In dit verpleeghuis wonen ouderen met dementie die hierdoor niet meer thuis kunnen wonen.

Help je mee?

Zin om samen ouderen te wandelen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Coronamaatregelen

Het dragen van een mondkapje verplicht.

Delen