Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Beauty Salon met de ouderen van Vreugdehof

Woonzorgcentrum Vreugdehof

13 oktober 2021
De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam
09:30 - 12:00
Ouderen
0/1

Activiteit 

Wat is er nou lekkerder dan helemaal in de watten gelegd te worden met een manicure? Als vrijwilliger help je bij deze heerlijke verwenmiddag voor de bewoners van de Vreugdehof onder begeleiding van een professional. Na het klaarmaken van de Beauty Salon, haal je met de andere vrijwilligers de bewoners op van hun kamer en gaan jullie gezellig aan de slag. Je knipt, vijlt en lakt de nagels van de bewoners en geeft een handmassage als dat gewenst is. Je maakt ondertussen een gezellig praatje. Na afloop breng je de bewoners weer terug naar hun kamer en help je met opruimen.

Doelgroep & impact 

De Vreugdehof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee? 

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen