Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bezorg mooie plantjes aan eenzame ouderen!

Humanitas Rotterdam

18 november 2020
Pieter de Hoochweg 110, 3024 BH Rotterdam
10:00 - 15:00
Ouderen
2/10

Bezorg plantjes aan eenzame ouderen!

Wil je graag iets doen voor eenzame ouderen in Rotterdam? Heb je zin om lekker de deur uit te gaan om zelfstandig wonende ouderen te verblijden met een mooi plantje voor in huis? Help dan nu mee met deze leuke actie! Stichting Humanitas heeft als donatie een groot aantal plantjes ontvangen. Om deze plantjes bij de bewoners te krijgen, is de hulp van bezorgers hard nodig!

Als bezorger, haal je tussen 10:00 en 15:00 uur de plantjes op bij Humanitas aan de Pieter de Hoochweg 110. Het bezorgen zelf kost je maximaal een uur van je tijd!

Je mag zelf kiezen hoe je de plantjes bezorgt: wandelend, fietsend of met de auto. De ontvangers wonen allemaal in Rotterdam. Het zal ongeveer een uurtje duren om de plantjes te bezorgen. De corona richtlijnen worden uiteraard goed in de gaten gehouden. En nog het mooiste van alles: bij het ophalen wordt er rekening gehouden met je eigen adres zodat je bij jou in de wijk kan bezorgen.

Impact

Iedereen weet inmiddels wel wat de impact van corona is. Veel mensen ouderen komen nu de deur bijna niet meer uit. jij kan hen opvrolijken door een mooi plantje te bezorgen!

Locatie

De plantjes kunnen tussen 10:00 en 15:00 uur worden opgehaald in Rotterdam Delfshaven bij Humanitas.

Adres: Pieter de Hoochweg 110, 3024BH in Rotterdam. Bij aankomst zal je direct zien waar je heen moet.

Help je mee?

Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen