Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bezorg soep bij ouderen thuis met Oma's Soep

Oma's Soep

8 januari 2021
Da Costakade 30, 1052 SJ Amsterdam
11:00 - 13:00
Ouderen
3/10

Activiteit

Bezorg heerlijke verse soep van Oma's Soep bij eenzame ouderen aan huis! Oma's Soep is een sociale onderneming en brengt eenzame ouderen en jongeren samen door middel van soep.

Hoe ziet een bezorgdag eruit? Je wordt om 11:00 uur verwacht bij Oma's Soep 't Keukentje. Hier ontvang je de pakketjes en krijg je de adressen. Deze zijn allemaal in Amsterdam, bezorgen kan dus op de fiets, scooter of auto. Je krijgt 3 tot 4 pakketjes per persoon waar je ongeveer 2 uur mee bezig zult zijn. Het is het allerleukste als je aan de deur even met de ouderen kan kletsen en vragen hoe het met ze gaat. Voor je het weet sta je een half uur bij ze aan de deur!


Doelgroep & impact

Door de coronacrisis zijn de kookdagen met jongeren en ouderen helaas even niet mogelijk. Nu ouderen eigenlijk alleen nog maar meer vereenzamen omdat ze veel thuis blijven en weinig sociale activiteiten hebben, vinden wij het des te belangrijker om met ze in contact te blijven. Hier lees je alles over de doelgroep ouderen.


Help je mee?

Wil je helpen om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan in tijden van de coronacrisis? Help dan mee als vrijwilliger en schrijf je hieronder in! Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen