Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bingo met ouderen in de Watergraafsmeer

De Open Hof

17 oktober 2019
Fahrenheitstraat 115, 1097 PP Amsterdam
14:30 - 16:30
Ouderen
0/2

Activiteit

Bingo betekent feest en mooie prijzen. Helaas kunnen niet alle ouderen de cijfers en letters meer even goed horen en zien. Jij schuift aan en helpt de ouderen met het afstrepen van de nummers, zodat ze geen enkele verdiende prijs missen. Door jouw inzet als vrijwilliger, kunnen meer ouderen geholpen worden en is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een praatje. Daarnaast kun je helpen bij het schenken van de koffie en thee, en na afloop ruim je samen met de andere vrijwilligers en de medewerkers even op.

Doelgroep & Impact

De Open Hof is een woon-zorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Oost. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en de persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd. Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij de bingo. De Open hof ligt in het rustige Amsteldorp, een buurt in Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost. Een jaren ’20 wijk waar veel bewoners uit de Open Hof zijn opgegroeid.

Help je mee?

Zin in een gezellige middag? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen