Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bingo met ouderen in de Jordaan

De Rietvinck

6 december 2019
Vinkenstraat 185, 1013 JR Amsterdam
14:00 - 15:30
Ouderen
2/2

Activiteit 

Wat is er leuker dan een potje bingo met mooie prijzen? Vanmiddag spelen de bewoners van de Rietvinck dit leuke spelletje! Tijdens deze activiteit help je de bewoners die het nodig hebben met het invullen van de bingokaart en maak je ondertussen een gezellig praatje. Ook zorg je voor koffie en thee en help je achteraf met de zaal weer opruimen. Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten daarom enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft. Het gaat vooral om de gezelligheid die je brengt en je hoeft geen speciale kennis of vaardigheden te hebben. Kom gezellig een keertje kijken en schrijf je in!

Doelgroep & impact 

De Rietvinck is een verpleeghuis in het hartje van de Amsterdamse Jordaan en biedt ouderen een warm thuis. Er wonen zowel chronisch zieke ouderen, ouderen met een handicap en/of dementie. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.  Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Ook zin in een potje bingo? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen