Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bingo met ouderen bij de Vreugdehof

Woonzorgcentrum Vreugdehof

7 oktober 2020
De Klencke, 1083 HH Amsterdam
13:00 - 16:00
Ouderen
0/2

Let op: Bij de onderstaande activiteit ben je als vrijwilligers verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze zelf meeneemt.


Activiteit

Niets is leuker dan een middag bingo spelen! Elke woensdagmiddag wordt er voor de ouderen van de Vreugdehof een bingo georganiseerd waar de leukste prijzen te winnen zijn. Natuurlijk is meedoen belangrijk dan winnen! Jij helpt mee met de voorbereidingen, deelt de drankjes uit en assisteert bij het spel. Kom jij helpen om hen een prachtige zomer te bezorgen? Help de ouderen met het afstrepen van hun bordjes en mooie prijzen te winnen (uiteraard met 1,5 meter afstand van elkaar).


Doelgroep & impact 

De Vreugdehof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij de bingo. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen. 


Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen tijdens de Bingo? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen