Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bingo met ouderen bij Voorveldse Hof

Voorveldse Hof

10 april 2021
Blaarkopstraat 1, 3573 SH Utrecht Utrecht
13:30 - 16:30
Ouderen
1/3

Activiteit 

Bingo betekent feest! En mooie prijzen! Helaas kunnen niet alle ouderen de cijfers en letter meer even goed horen en zien. Jij schuift aan en helpt de ouderen met het afstrepen van de nummers, zodat ze geen enkele verdiende prijs missen! Daarnaast kun je helpen bij het schenken van de koffie en thee en aan het einde help je mee opruimen.

Doelgroep & impact 

Voorveldse Hof is een woonzorglocatie waar ouderen met een vorm van dementie wonen. De coronaperiode is voor ouderen een nare tijd. Er mocht een hele tijd geen bezoek komen, en veel mensen met dementie begrijpen slechter wat er om hen heen gebeurt. Mondkapjes, niet naar buiten mogen, niet meer aanraken, het is moeilijk te snappen. Ook het zorgpersoneel heeft een zware tijd, omdat ze veel ziektevervangingen moeten doen en op andere moeten invallen. Hierdoor is er minder tijd om individuele aandacht te schenken aan bewoners. Jij kunt hier middels de bingo mee helpen!

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen tijdens de Bingo? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen