Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Buiten sporten met kinderen

Sporthal De Pijp

7 april 2021
Hendrick de Keijserplein, 1073 SZ Amsterdam
13:45 - 16:00
Kinderen
0/2

De activiteit

Waan je in de gymlessen van vroeger! Jammer genoeg mag er nog niet gesport worden in de Sporthal de Pijp. Gelukkig mogen de kinderen wel naar buiten. Samen met de kinderen doen we verschillende sporten zoals badminton, voetbal, hockey en tafeltennis. Ook kan er worden meegedaan aan georganiseerde activiteiten gegeven door een sportdocent. 

Jouw rol als vrijwilliger is om het begeleidingsteam te ondersteunen, kennis te maken met de kinderen en hen spelenderwijs te helpen bij de verschillende sportonderdelen. En om zelf een beetje kind te zijn ;) Sportkleding en sportschoenen worden geadviseerd om aan te trekken, maar zijn niet strikt noodzakelijk. Houd er rekening mee dat je niet kunt omkleden.

Doelgroep & impact 

Tijdens deze middag zijn kinderen (4 t/m 12 jaar) actief aan het bewegen. Door deze lessen kunnen kinderen met verschillende sporten kennis maken, zodat ze er achter kunnen komen wat ze leuk vinden. Wil je meer informatie over hoe je het beste met deze doelgroep om kan gaan? Ga dan naar de uitgebreide doelgroep omschrijving op de website.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Locatie 

Let op: de activiteit vindt buiten plaats op het Hendrik De Keijserplein (1073 SZ Amsterdam) en dus NIET bij Sporthal de Pijp.

Delen