Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Buurtbingo bij de Gliphoeve

Buurtboerderij Gliphoeve

12 december 2019
Geldershoofd 79, 1103 BG Amsterdam
14:00 - 18:00
Algemene hulp
1/2

Activiteit

Het is weer tijd voor de buurtbingo bij de Gliphoeve! Vooraf help je als vrijwilliger met het klaarzetten van de ruimte en de prijzen en help je met het koken van een overheerlijke soep. Tijdens de bingo doe je gezellig mee, je helpt met het uitserveren van soep en uiteraard schuif je zelf ook aan voor een kopje soep.

Doelgroep & impact

De Gliphoeve is een veelzijdige buurtboerderij. Niet alleen staan recreatie en educatie centraal, maar zij willen ook een veilige haven zijn in de buurt. De Gliphoeve is een laagdrempelige ontmoetingsplek met een leercentrum voor jongeren en (jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Locatie

Buurtboederij de Gliphoeve is een gezellige, laagdrempelige, groene ontmoetingsplek middenin de Bijlmer gelegen aan Geldershoofd 79, direct naast metrostation Ganzehoef.

Help je mee?

Help je gezellig mee? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen