Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Cadeaupakketjes sorteren voor dak- en thuislozen

Kessler Stichting

22 februari 2021
De la Reyweg 530, 2571 GN Den Haag
09:00 - 14:00
Dak- en thuislozen
1/3

Activiteit

Op 8 maart 2021 is er de Haagse Vrouwendag voor dak- en thuislozen vrouwen. Op deze dag mogen zij kleding uitkiezen, worden ze in de watten gelegd door vrijwilligers en krijgen ze na afloop een goodybag mee. Er zijn inmiddels ruim voldoende materialen gedoneerd om leuke cadeau pakketjes van te maken en daar is hulp bij nodig! Samen met andere vrijwilligers en twee dames uit de noodopvang gaan jullie de materialen schoonmaken en sorteren. Vervolgens worden ze in cadeau pakketjes verwerkt. Je krijgt halverwege een heerlijke lunch en er wordt goed stilgestaan bij de corona maatregelen door middel van bepaalde routing. Dit wordt je allemaal bij binnenkomst uitgelegd. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Doelgroep & Impact

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. De bewoners van de Kessler stichting hebben niet veel te besteden en worden daarom extra blij van een dag die speciaal voor hun is georganiseerd. Om deze dag te realiseren hebben we jouw hulp nodig. Help jij om de bewoners van de Kessler stichting een mooie Vrouwendag te bezorgen?

Locatie

De locatie van de Kessler Stichting ligt in het centrum van Den Haag.

Help je mee?

Wil je meehelpen om de bewoners van de Kessler stichting een Haagse Vrouwendag te bezorgen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen