Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Klassiek concert met ouderen Vreugdehof

Woonzorgcentrum Vreugdehof

25 oktober 2020
De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam
13:00 - 16:00
Ouderen
1/3

Activiteit 

Let op: Bij de onderstaande activiteit ben je als vrijwilligers verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze zelf meeneemt.


Weer eens wat anders dan een concert in Paradiso, maar de bewoners van de Vreugdehof genieten hier waarschijnlijk net zo hard van! 

Op deze middag komt er een artiest langs, die de bewoners gaat vermaken met een live optreden. Jij helpt bij het ophalen en terugbrengen van de bewoners (van en naar het optreden) en assisteert bij het uitdelen van een hapje en een drankje. Luister samen met de ouderen naar de klassieke muziek, maak een praatje met ze en luister naar de verhalen van de tijden waarin de bewoners nog jong en onbezonnen waren. 

Doelgroep & impact 

De Vreugdehof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij het optreden, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen