Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Creatieve ochtend met ouderen van de Werf

Zorgcentrum de Werf

15 juli 2021
Van Reigersbergenstraat 829, 1052 WN Amsterdam
10:30 - 12:15
Ouderen
3/4

Activiteit

Let op: bij deze activiteit ben je als vrijwilliger verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze meeneemt.


Creatief bezig zijn is iets wat ouderen heel erg leuk vinden om te doen! Tekenen, bloemschikken en andere leuke bezigheden met de handen. Lekker aan de slag onder het genot van een kopje koffie of thee en veel gezelligheid.

Jij haalt de bewoners op van hun kamers en brengt ze naar de zaal. Tijdens de activiteit assisteer je bij het schenken van koffie, thee en help je mee met de creatieve activteit die door de activiteitenbegeleidster wordt uitgevoerd. De ouderen vinden het hartstikke leuk als je een praatje met ze maakt! Na de activiteit breng je ze terug naar hun kamers.

Doelgroep & impact 

De Werf is gevestigd in een licht, modern pand op een van de mooiste plekken van Amsterdam Oud-West. Een 'eiland van rust' met de stad binnen handbereik. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners en de medewerkers erg gewaardeerd. Ze vinden het daarom heel gezellig als je komt, dit is voor hen een fijne onderbreking van de dagelijkse routine. Wil je meer weten over de doelgroep ouderen zodat je voorbereid aan de slag gaat? Hier kun je meer lezen.

Help je mee?

Wil jij meedoen met deze creatieve activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen