Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Crownies Teniersplantsoen - help met een educatief programma

Next Projecten

25 december 2020
van Ostadestraat 225, 2526 EV Den Haag
16:30 - 18:30
Kinderen
0/1

Activiteit

Wil jij bij deze gezellige en educatieve activiteit helpen? Jeugd op jonge leeftijd mee laten denken over hun eigen omgeving door ze mee te laten doen aan activiteiten in Den Haag. Onder begeleiding worden activiteiten bedacht die bijdragen aan het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid, zoals het schoonhouden van buurtcentra, kinderzwerfboekacties, oud brood op halen voor de kinderboerderij en het interviewen van ouderen. Daarnaast krijgt de groep de mogelijkheid om middels een uurtje huiswerkbegeleiding te werken aan educatie.

Doelgroep & impact

NextProjecten is erg blij dat ze kunnen werken aan de talentontwikkeling en empowerment van onze jeugd. Ze gaan met de jeugd uit de wijk in gesprek en doen daarbij leuke, afwisselende activiteiten met elkaar. Er wordt vaak over de actualiteit gepraat en jou hulp, motivatie en enthousiasme wordt enorm gewaardeerd als je komt helpen.

Locatie

De activiteiten van NextProjecten vinden plaats bij verschillende buurthuizen en centra's in de Schilderswijk. Het biedt activiteiten aan voor de jeugd om zich te ontwikkelen op het gebied van participatie, sport, gezondheid en kunst en cultuur. Er zijn vele buurtbewoners van alle leeftijden en diverse achtergronden aangesloten bij deze projecten.

Help je mee?

Wil jij ook helpen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen