Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Let's, Play, Darts!

De Wilg

22 januari 2019
Mecklenburglaan 3, 3581 NV Utrecht
19:30 - 21:30
Mensen met een beperking
0/1
Activiteit

Voor onze dart activiteit op de maandag- en dinsdagavond zijn wij op zoek naar een gezellige vrijwilliger! Jouw taken als vrijwilliger; puntentelling bijhouden, gezellig potje mee darten, praatje maken en een drankje drinken aan de bar. Dart ervaring is niet nodig. We darten bij De Wilg aan De Mecklenburglaan 3-5 Utrecht en bij beschikbaarheid ook bij Café Weerdzicht in Utrecht. 

Doelgroep & impact 
De Wilg is een vrijetijdsorganisatie voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking. De Wilg biedt een divers activiteitenaanbod, zowel overdag, ’s avonds, als in het weekend. De cliënten op deze locatie hebben een verstandelijke of psychische beperking. Belangrijk in de omgang is vooral veel begrip en geduld. Sommige cliënten zijn in het begin wat schuchter, maar zodra ze aan je gewend raken doen ze gezellig mee met de activiteit! Wil je meer weten over deze doelgroep? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep mensen met een beperking. 

Help je mee?
Ben jij ook in voor een potje darten bij de Wilg? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 
 

Delen