Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Helpen bij het diner voor daklozen bij het Straatpastoraat

Straatpastoraat

7 februari 2020
Westeinde 101a, 2512GS Den Haag
17:00 - 20:30
Dak- en thuislozen
3/3

Activiteit

Op vrijdagavond kun jij dak- en thuislozen helpen door te helpen bij het diner. Zij kunnen een gratis maaltijd nuttigen in het stadsklooster via Straatpastoraat. Jouw hulp kan hier goed bij gebruikt worden. Je taken bestaan uit ondersteuning van de keuken, bedienen en afruimen en schoonmaken. Ook een praatje maken vinden sommige dak- en thuislozen fijn. Er is veel werk te doen, dus tussendoor kan je af en toe een hapje uit de keuken meepikken, maar er is tijdens de activiteit helaas geen tijd om zelf uitgebreid mee te tafelen.

Doelgroep & impact

Dak- of thuislozen zijn kwetsbare mensen die een eigen verhaal hebben over hoe ze in hun vervelende situatie terecht zijn gekomen. Sommigen willen hun verhaal niet kwijt, anderen weer wel. Toon gepaste interesse in deze verhalen. Dat kan zowel voor jezelf als voor de dak- en thuislozen een verrijking zijn.

Locatie

Het diner wordt gehouden in het Stadsklooster van Den Haag.

Help je mee?

Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen