Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Diner voor de buurt bij Resto VanHarte - Rotterdam

Buurtcentrum Mozaïek

16 december 2019
Schommelstraat 69, 3035 CG Rotterdam
16:00 - 20:30
Algemene hulp
0/2

De activiteit

Resto van Harte brengt mensen bij elkaar door samen te eten en hierdoor het buurtgevoel en de betrokkenheid in de samenleving te vergroten. De chefkok verzorgt samen met vrijwilligers een heerlijke verse maaltijd voor mensen uit de buurt. Er is altijd een warme ontvangst en als vrijwilliger ontmoet je mensen buiten je sociale kring. Ook eet je mee met de lekkere maaltijd. Tijdens de activiteit help je met het gereed maken van de ruimte, de ontvangst van de gasten en het serveren van de maaltijd.

Doelgroep & impact

Een praatje maken en nieuwe mensen ontmoeten is deze avond het belangrijkst. Bij Resto eten veel ouderen, maar ook andere buurtbewoners (uit het Oude Noorden en andere Rotterdamse wijken) die behoefte hebben aan een gezellige avond. 

Locatie

Resto van Harte is gevestigd in buurtcentrum Mozaiek, in het Oude Noorden. Buurthuis Mozaïek organiseert verschillende activiteiten voor volwassenen, jongeren en kinderen uit de buurt. Hierdoor worden bewoners actief betrokken bij de buurt en wordt een brug geslagen tussen verschillende culturen en het bevordert de emancipatie, participatie en integratie.​

Help je mee?

Klik hieronder dan op 'schrijf je in'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

N.B. Om onze drukke werkende vrijwilligers te accommoderen kan je, als je wilt, om 16:00 uur starten. Echter start de activiteit officieel om 14.00 met koken en voorbereiden. De chefkok waardeert het zeer als je er om 14:00 uur kan zijn! Heb jij hier tijd voor? Stuur ons dan een mail: inge@nlcares.nl, dan geven wij het door!

Delen