Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Doe mee met een quiz voor dak- en thuislozen bij de Kessler Stichting

Kessler Stichting

23 september 2020
Toussaintkade 43, 2513 CL Den Haag
13:00 - 16:00
Dak- en thuislozen
3/4

Activiteit

In september organiseert de Kessler Stichting verschillende leuke activiteiten voor clienten. Bij deze activiteit ga je helpen met een muziek of tv quiz. Je bent samen met een cliënt van de Kessler een team en doet samen mee met de quiz. Super gezellig dus! Daarnaast is je hulp nodig met het klaar zetten en opruimen van alle spullen. Tijdens de activiteit houden we allemaal rekening met de maatregelen rondom het Corona virus en houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

Doelgroep & impact

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. De spanningsboog van de deelnemers is relatief laag. Ze nemen ook vaak een rookpauze, maar komen dan altijd weer bij je terug. De begeleiding vanuit de Kessler Stichting is altijd aanwezig voor vragen. Ze houden van gezellige activiteiten en vinden het heel leuk als er wat te doen is. 

Help je mee?

Help je mee met quizen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen