Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Doneer aan dak- en thuislozen voor de Haagse Vrouwendag

Kessler Stichting

22 januari 2021
De la Reyweg 530, 2571 GN Den Haag
10:00 - 11:00
Dak- en thuislozen
4/20

Activiteit

Op 8 maart 2021 is er de Haagse Vrouwendag voor dak- en thuislozen vrouwen. Op deze dag mogen zij kleding uitkiezen, worden ze in de watten gelegd door vrijwilligers en krijgen ze na afloop een goodybag mee. Om dit mogelijk te maken worden er spullen ingezameld en daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Om kleding uit te kunnen zoeken zijn er dingen nodig zoals kleding, stevige schoenen, sokken, handdoeken en nieuw ondergoed. Voor persoonlijke hygiëne zijn producten zoals doucheschuim, zeep, shampoo en conditioner, deodorant, bodylotion, maandverband, tampons, tandenborstels en tandpasta, make-up, parfum, borstels, condooms, handcrème en dag-en nachtcrème erg welkom. Tot slot kunnen goodybags gevuld worden met gedoneerde artikelen zoals onaangebroken beautyartikelen, monstertjes en proefverpakkingen van beauty- en toiletartikelen en diverse praktische aardigheidjes. In de bevestigingsmail staat het adres waar je kan doneren en een link met meer informatie over de vrouwendag.

Doelgroep & Impact

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. De bewoners van de Kessler stichting hebben niet veel te besteden en worden daarom extra blij van een dag die speciaal voor hun is georganiseerd. Om deze dag te realiseren hebben we jouw hulp nodig. Help jij om de bewoners van de Kessler stichting een mooie Vrouwendag te bezorgen door te doneren?

Locatie

De locatie van de Kessler Stichting ligt in het centrum van Den Haag.

Help je mee?

Wil je meehelpen om de bewoners van de Kessler stichting een Haagse Vrouwendag te bezorgen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen