Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Doneer katoenen stoffen voor het maken van mondkapjes

Vadercentrum Adam

22 november 2021
Jonckbloetplein 24, 2523 AR Den Haag
16:00 - 17:00
Algemene hulp
0/2

Activiteit 

Vadercentrum Adam is begonnen met een productielijn voor mondkapjes volgens RIVM-normen. Sinds maart worden oude lakens en gordijnen omgetoverd tot wasbare mondkapjes. Deze mondkapjes zijn voor buurtbewoners, instanties, maar ook de voedselbank of mensen die het zich niet kunnen veroorloven kunnen de mondkapjes gratis komen halen. Vadercentrum Adam kan jouw hulp goed gebruiken! Er is behoefte aan alle soorten katoen die je niet meer gebruikt, zoals lakens, gordijnen en beddengoed. Alles is meer dan welkom.

Doelgroep

De mondkapjes worden gratis verstrekt aan buurtbewoners en instanties. Door de hulp van vrijwilligers neemt de snelheid van het productieproces toe en ligt er inmiddels een grote voorraad om iedereen te voorzien. Dus ook non-profit organisaties of mensen die het zich niet kunnen veroorloven, kunnen gratis, wasbare en herbruikbare mondkapjes komen halen. Er zijn al ruim 35.000 mondkapjes gemaakt en ze gaan zeker door tot de 100.000!

Locatie

Vadercentrum Adam in Den Haag biedt mannen in achterstandssituaties tal van mogelijkheden om zich te ontwikkelen en hun maatschappelijke positie te versterken.

Help je mee?

Wil je helpen om katoen te verzamelen voor het maken van mondkapjes bij Vadercentrum Adam? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen