Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Doneer stoepkrijt aan Laurens Stadzicht!

Laurens Stadzicht

16 april 2021
Overschiese Kleiweg 555, 3045 LJ Rotterdam
12:00 - 14:00
Ouderen
0/5

Doneer stoepkrijt aan Laurens Stadzicht!

Op 29 april, tijdens de Nacht van de Vrijwilliger, zullen vrijwilligers de entree en binnentuin versieren met een mooie grote stoepkrijt tekening. Op die manier worden de bewoners een beetje opgevrolijkt.

Om dit tot stand te brengen, is natuurlijk veel stoepkrijt nodig. Dus: heb je stoepkrijt over? Doneer dit dan aan Laurens Stadzicht!

Doelgroep & impact 

Laurens Stadzicht stelt het welzijn van haar bewoners voorop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op door de extra aandacht van vrijwilligers en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. In Stadzicht wonen mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving. Dit kunnen mensen zijn met dementie of mensen met lichamelijke aandoeningen.

Help je mee?

Doneer je mee? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen