Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help bij de filmochtend voor Rotterdamse ouderen

Laurens Antonius Binnenweg

12 augustus 2019
Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GC Rotterdam
10:00 - 12:00
Ouderen
0/4

Activiteit

Wil jij je maandagochtend ontspannen en met een goede daad beginnen? Elke maandag wordt er voor de bewoners van Laurens Antonius Binnenweg een filmochtend gehouden waarbij er prachtige natuurfilms en -documentaires gedraaid worden. De activiteit wordt drukbezocht, dus zij kunnen jouw hulp goed gebruiken om de ouderen op te halen, tijdens de film te ondersteunen en na afloop terug te brengen. 


Doelgroep 

Antonius Binnenweg is een verpleeghuis in Rotterdam Centrum, aan de Nieuwe Binnenweg. Hier wonen (jong) dementerende cliënten en mensen met somatische problemen. Antonius Binnenweg is gespecialiseerd in revalidatie na een beroerte of orthopedische ingreep en zorg in de laatste levensfase. Niet alle bewoners kunnen nog even goed communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen. 


Locatie

Antonius Binnenweg ligt centraal in de stad, aan het begin van de Nieuwe Binnenweg, vlakbij Eendrachtsplein. Het is goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer.


Help je mee?

Klik hieronder op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen