Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Flyeren voor de activiteiten van YMCA voor kinderen in Rotterdam Noord

YMCA Blijdorp

4 juni 2020
Van Beuningenstraat 22, 3039 WE Rotterdam
10:00 - 12:00
Kinderen
0/2

De activiteit

Vind jij het belangrijk dat kinderen sporten? Wil jij meehelpen om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk kinderen van de leuke en actieve activiteiten van de YMCA kunnen gaan? Help dan mee met flyeren voor de aankomende activiteiten van de YMCA in Rotterdam noord.

Bij de YMCA vinden ze het belangrijk dat kinderen bewegen en samen plezier kunnen maken. Daarom organiseren zij de komende maanden meerdere (gratis) workshops voor kinderen. Denk aan hoepelen met Juliette of de workshop bouw je eigen bootje.

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk kinderen van deze activiteiten gebruik kunnen maken, hebben we jouw hulp nodig. Vandaag gaan we namelijk de aankondigingen in de buurt ophangen hiervoor. Help je mee? Uiteraard worden de corona maatregelen ook bij deze activiteit nageleefd.

Doelgroep & impact

YMCA breidt zich uit naar Rotterdam noord. Een groep enthousiaste vrijwilligers, die zelf ook in het gebied woont. gaat van start met de eerste activiteiten.

YMCA biedt kinderen, tieners en jongeren een plek waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Tijdens de activiteiten staan leren samenwerken, respect voor elkaar, talenten ontwikkelen en plezier maken centraal. Hierdoor willen ze bijdragen aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen, ongeacht cultuur, levensovertuiging of financiële situatie.

Locatie

De YMCA Rotterdam is een plaatselijke afdeling van de landelijke en wereldwijde organisatie YMCA. De letters staan voor Young Men’s Christian Association. De YMCA is in 119 landen actief en heeft een bereik van 58 miljoen mensen. YMCA Nederland is voornamelijk actief in het lokale jeugdwerk en zomerkampen.

Help je mee?

Wil je helpen om de activiteiten van de YMCA onder de aandacht te brengen bij de kinderen? Meld je dan aan! Klik hieronder op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Delen