Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Frisse neus halen met ouderen van De Drie Ringen

Woonzorgcentrum De Drie Ringen

26 september 2019
,
18:30 - 20:15
Ouderen
0/2

De activiteit

Wandelen is een goede en gezonde activiteit voor iedereen! Ook bewoners van woonzorgcentrum De Drie Ringen gaan graag naar buiten om een wandeling te maken en te genieten van de omgeving. Soms lukt dit niet meer zelfstandig. Daarom is er iedere donderdagavond een wandelclub waar meerdere bewoners aan deel kunnen nemen.
Als vrijwilliger begeleid je een bewoner die afhankelijk is van een rolstoel. Onderweg maak je een praatje, lever je een bijdrage aan gezelligheid en na afloop drink je gezamenlijk een kopje koffie of thee.

Let op! Uiterlijke inschrijftijd is om 12 uur op dezelfde dag. Dank alvast!

Doelgroep & impact 

Woonzorgcentrum De Drie Ringen biedt intensieve verzorging aan ouderen met uiteenlopende zorgbehoeftes. Het welzijn van bewoners staat centraal  en als vrijwilliger kun je hier een waardevolle bijdrage aan leveren.
Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Zin in om een wandeling te maken met ouderen? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Bereikbaarheid

De activiteit vindt plaats in woonzorgcentrum De Drie Ringen aan de Kandinskystraat 40  in Leidsche Rijn. Dit is ongeveer 25 minuten fietsen vanaf de binnenstad in Utrecht. Ook kun je de trein nemen naar station Utrecht Terwijde . Daar vandaan is het 12 minuten lopen naar het woonzorgcentrum.  

Delen