Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Gelukswandeling met ouderen (Blijdorp)

Laurens Blijdorp

14 augustus 2020
Schimmelpenninckstraat 31, 3039 KS Rotterdam
14:00 - 16:00
Ouderen
0/5

Activiteit

Wandelen met ouderen is al leuk, maar meedoen met een ‘Gelukswandeling’ van kunstenaar en gelukszoeker Misja Immink maakt het wandelen extra bijzonder! Samen met de bewoners van zorginstelling Laurens Blijdorp ontdek je allerlei soorten geluk. Zo doe je bijvoorbeeld aan dakpanturen, sta je stil bij tederriet en is er ruimte voor luchtige wolken. De omgeving ga je letterlijk met andere ogen bekijken en de lopende gelukspraatjes met elkaar stemmen iedereen vrolijk.

De locatie

De gelukswandeling vertrekt vanaf Laurens Blijdorp. Na een kopje thee en een korte introductie ga je met de ouderen op pad. Bij terugkomst is er nog de mogelijkheid om na te praten over het gevonden geluk. 

Impact

Samen naar buiten, kletsen en op zoek naar mooie dingen, zorgt voor een bijzondere ervaring voor de ouderen. Zij komen niet vaak buiten, omdat er per persoon een vrijwilliger nodig is om de deur uit te gaan. Hoe meer mensen zich als begeleider opgeven, hoe meer bewoners mee kunnen met de gelukswandeling. Ook bij slecht weer gaan de wandelingen gewoon door.

Meedoen?

Ben jij ook op zoek naar geluk en wil je samen met de ouderen op pad om het te vinden? Meld je dan snel aan voor deze Geluksclub!

Delen