Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Gelukswandeling met ouderen (centrum) Editie: Valentijnsspecial

Laurens Antonius Binnenweg

15 februari 2020
Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GC Rotterdam
10:00 - 12:30
Ouderen
8/10

Activiteit

Wandelen met ouderen is al leuk, maar meedoen met een ‘Gelukswandeling’ van kunstenaar en gelukszoeker Misja Immink maakt het wandelen extra bijzonder! Samen met de bewoners van zorginstelling Laurens Antonius Binnenweg ontdek je allerlei soorten geluk. Zo doe je bijvoorbeeld aan dakpanturen, sta je stil bij tenderriet en is er ruimte voor luchtige wolken. De omgeving ga je letterlijk met andere ogen bekijken en de lopende gelukspraatjes met elkaar stemmen iedereen vrolijk.

Valentijnsspecial: Op pad met je schat, een liefdevolle route langs hartjes en aanverwanten. Dus neem je date mee en kom gezellig samen wandelen.

Locatie

De gelukswandeling vertrekt vanaf Laurens Antonius Binnenweg. Na een kopje thee en een korte introductie ga je met de ouderen op pad. Bij terugkomst is er nog de mogelijkheid om na te praten over het gevonden geluk. 

Impact 

Samen naar buiten, kletsen en op zoek naar mooie dingen, zorgt voor een bijzondere ervaring voor de ouderen. Zij komen niet vaak buiten, omdat er per persoon een vrijwilliger nodig is om de deur uit te gaan. Hoe meer mensen zich als begeleider opgeven, hoe meer bewoners mee kunnen met de gelukswandeling. Ook bij slecht weer gaan de wandelingen gewoon door.

Meedoen?

Ben jij ook op zoek naar geluk en wil je samen met de ouderen op pad om dit geluk te vinden? Meld je dan snel aan voor deze Geluksclub!

Delen