Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Gezellige activiteiten in de binnentuin van de Kessler Stichting

Kessler Stichting

26 juni 2021
Toussaintkade 43, 2513 CL Den Haag
15:30 - 20:30
Dak- en thuislozen
0/2

Activiteit

Voor iedereen is persoonlijke aandacht belangrijk. Dit geld zeker ook voor voormalig dak- en thuislozen aangezien zij vaak minder contact hebben met vrienden en familie. Daarom organiseert de Kessler Stichting voor deze groep leuke activiteiten in de binnentuin. Iedere week staat er weer iets nieuws op het programma; een spelletjesmiddag, tuinonderhoud of karaoke. Bij de Kessler Stichting is het in ieder geval altijd een feestje! Jij begeleidt bij deze activiteit en zorgt voor de persoonlijke aandacht die zo belangrijk is.

Doelgroep & Impact

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag.

Locatie

De locatie van de Kessler Stichting ligt in het centrum van Den Haag.

Help je mee?

Wil jij meehelpen om deze mensen een heerlijke middag te bezorgen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen