Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Guerilla Gardening en City Cleanup bij HWW Schildershoek

HWW Schildershoek

16 september 2021
Jacob Catsstraat 325, 2515 GK Den Haag
14:30 - 16:00
Ouderen
0/4

Activiteit

Heb je zin in wat lichaamsbeweging en frisse lucht? Lijkt het je daarbij leuk om wat voor de ouderen te doen? Kom dan naar HWW Schildershoek en steek je handen uit de mouwen. Je gaat aan de slag in de mooie binnentuin van het verzorgingstehuis. In één middag kan je deze tuin zo veel mooier maken door bijvoorbeeld onkruid te verwijderen en afval uit de tuin op te ruimen. Het is natuurlijk ook een mooie kans om nog meer mensen te ontmoeten die zich willen inzetten voor een ander. Want tijdens het tuinieren en zwerfafval opruimen is er natuurlijk ook tijd voor een praatje. Iedereen kan meedoen aan deze activiteit; ook zonder groene vingers ben je van harte welkom.

Doelgroep en impact

De werkdruk onder het zorgpersoneel is hoog. Daardoor is het lastig om met de ouderen naar buiten te gaan en de aandacht te geven die ze verdienen. Voor veel ouderen is het dan ook ontzettend fijn om op een mooie tuin uit te kunnen kijken of om hier even buiten te zitten.

Locatie en tijden

Bij HWW wonen ouderen die vanwege lichamelijke problemen niet meer thuis kunnen wonen. Ook is er een afdeling voor mensen met dementie of psychiatrische problemen. Het personeel biedt de ouderen liefdevolle zorg.

Help je mee

Zin in een gezellige, groene en actieve middag? Meld je dan hieronder aan via de knop 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen