Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Handmassage geven aan ouderen

Zorgcentrum de Werf

8 juli 2019
Van Reigersbergenstraat 829, 1052 WN Amsterdam
14:00 - 16:30
Ouderen
2/2

Activiteit

Een heerlijk moment voor de bewoners van De Werf om zich lekker te laten verwennen en helemaal te ontspannen. Er zijn ervaren begeleiders aanwezig die je instructies geven. Deze handmassage is voor de ouderen een moment van een-op-een contact en aandacht en zij stellen dit erg op prijs. Kom jij een handje helpen?

Doelgroep & impact 

De Werf is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam West. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij de handenmassage, dit is voor de ouderen een bijzonder moment van contact wat zij niet vaak meer hebben.

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen tijdens de handenmassage? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. 

Bereikbaarheid

De Werf is gelegen aan het een prachtige plek aan het water in Amsterdam West. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Pak tram 3, 12, 13 of 14 en stap uit bij de De Clerqstraat. Vanaf hier is het 5 minuutjes lopen naar Van Reigersbergenstraat 829 in Amsterdam.

Delen