Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Handmassage geven aan ouderen van de Werf

Zorgcentrum de Werf

12 juli 2021
Van Reigersbergenstraat 829, 1052 WN Amsterdam
10:30 - 12:15
Ouderen
0/4

Activiteit

Let op: bij deze activiteit ben je als vrijwilliger verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze meeneemt.


Een heerlijk moment voor de bewoners van De Werf om zich lekker te laten verwennen en helemaal te ontspannen. Er zijn ervaren begeleiders aanwezig die je instructies geven. Deze handmassage is voor de ouderen een moment van een-op-een contact en aandacht en zij stellen dit erg op prijs. Kom jij een handje helpen?

Doelgroep & impact

De Werf is gevestigd in een licht, modern pand op een van de mooiste plekken van Amsterdam Oud-West. Een 'eiland van rust' met de stad binnen handbereik. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners en de medewerkers erg gewaardeerd. Ze vinden het daarom heel gezellig als je komt, dit is voor hen een fijne onderbreking van de dagelijkse routine. Wil je meer weten over de doelgroep ouderen zodat je voorbereid aan de slag gaat? Hier kun je meer lezen.

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen tijdens de handenmassage? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. 

Delen