Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help de Speelgoedbank!

Speelgoedbank De Meern

19 september 2020
Strijkviertel, 3454 PK De Meern
09:30 - 15:00
Algemene hulp
2/2

Activiteit

Vandaag doen we een inzameling van speelgoed voor kinderen uit de buurt. We nemen speelgoed aan dat gebracht wordt door particulieren en doen een grove sortering van het gebrachte speelgoed wat wel en niet bruikbaar is. Daarna doen we het speelgoed dat bruikbaar is voor de winkel of de voorraad in dozen.

 

Advies is stevige schoenen en kleding afgestemd op de buitentemperatuur gezien we in een hal en voor een overheaddeur staan.


Doelgroep & Impact

Bij de Speelgoedbank zijn ruim 400 kinderen ingeschreven. Deze kinderen komen uit gezinnen die geen financiële middelen hebben om hun kinderen van speelgoed te voorzien. Voor kinderen uit deze gezinnen is het hebben van speelgoed helemaal geen vanzelfsprekendheid. En ook al is het geen eerste levensbehoefte, voor de ontwikkeling van kinderen is speelgoed ontzettend belangrijk.De Speelgoedbank zorgt ervoor dat deze kinderen regelmatig iets kunnen uitkiezen. Dit wordt gedaan door het inzamelen en sorteren van speelgoed en te zorgen voor de uitgifte. De Speelgoedbank draait geheel op vrijwilligers.


Help je mee?

Help jij de Speelgoedbank uit de brand? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 


Fijn! Je krijgt bij deze activiteit de lunch gratis :).

Let ook op dat je stevige schoenen aandoet.

Bereikbaarheid

De Speelgoedbank is te bereiken met de fiets of met de bus (lijn 24, 9, 102, 107). Beide opties duren 20 minuten vanaf Utrecht Centraal. Het adres is Strijkviertel 65, De Meern, in de pand van bedrijf Boreco.

Delen