Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help de Voedselbank met inzamelen van voedsel voor schoolgaande kinderen

Voedselbank

30 augustus 2020
Overtoom 116 H, 1054 HM amsterdam
16:00 - 19:00
Algemene hulp
0/2

Activiteit

Let goed op het adres van de activiteit waar je je voor op hebt gegeven. Het betreft namelijk meerdere shifts bij meerdere Albert Heijn locaties op dezelfde tijd.


Zin om lekker je handen uit de mouwen te steken? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die een paar uurtjes vrijwilligerswerk willen doen voor een actie van de Voedselbank in samenwerking met de Albert Heijn. Het doel is om klanten in de Albert Heijn te enthousiasmeren om een product te kopen en te doneren aan de Voedselbank. Deze geselecteerde houdbare producten, denk aan muesli, crackers, notenrepen, zijn bedoeld voor kinderen die helaas niet elke dag kunnen genieten van een lunch. Deze producten worden aan het eind van de dag door de Voedselbank opgehaald en vervolgens onder de klanten van de voedselbank die schoolgaande kinderen hebben verspreid. Door een toenemend aantal mensen dat afhankelijk is van de hulp van de Voedselbank kunnen zij jouw hulp goed gebruiken.


Doelgroep & impact

De Voedselbank Amsterdam streeft ernaar wekelijks gezond en gevarieerd eten te geven aan mensen, die het niet hebben. Op die manier gaan zij armoede tegen, verdwijnen voedseloverschotten en wordt het milieu minder belast. De Voedselbank dient zo als schakel tussen overschotten enerzijds en armoede anderzijds. De Voedselbank Amsterdam voorziet wekelijks ca 1.600 Amsterdamse huishoudens van voedselpakketten. 


Help je mee?

Wil jij je ook inzetten door de Voedselbank te helpen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen