Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help kwetsbare stadsgenoten met voedselpakketjes

Kessler Stichting

25 juni 2020
De la Reyweg 530, 2571 GN Den Haag
17:00 - 18:00
Algemene hulp
0/5

Activiteit

De Kessler Stichting bezorgt voor 80 kwetsbare zelfstandig wonende cliënten met begeleiding voedselpakketten i.v.m. Corona. Dit zijn mensen die op meerdere manieren vaak kwetsbaar zijn, ook in het voorzien in eigen voeding. Voor dit initiatief is de Kessler Stichting op zoek naar extra levensmiddelen. Hierbij kunnen we jou hulp goed gebruiken! Er is behoefte aan levensmiddelen zoals koffie, broodbeleg, groente, fruit, rijst, pasta etc. Ook verzorgingsproducten en spelletjes zijn meer dan welkom. Aan jou de taak om dit te verzamelen, je kan het zelf doneren, maar je kan ook mensen in je netwerk oproepen om een handje te helpen. Als je dan wat levensmiddelen verzamelt hebt kun je ze iedere dag afleveren bij de portier op de la Reyweg 530. Als het meer dan één tas is kun je het beste even contact opnemen met denhaag@nlcares.nl, dan zorgen wij dat het opgehaald wordt.

Doelgroep & impact

Door de coronacrisis zijn voedselbanken gesloten en durven sommige mensen niet meer de straat op. De Haagse Kessler Stichting brengt daarom voedselpakketten naar 80 mensen die het niet alleen redden. De mensen die deze steun ontvangen zijn klanten van de voedselbank, mensen die begeleid wonen of dakloos zijn.

Locatie

De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. Er wordt altijd uitgekeken naar leuke activiteiten.

Help je mee?

Wil jij meehelpen en voedselpakketjes naar de Kessler Stichting brengen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen