Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help mee bij activiteiten voor ouderen

Dagbesteding Het Schouw: De Passage

5 december 2020
IJdoornlaan 757, 1025 AZ Amsterdam
10:00 - 14:00
Ouderen
0/2

Activiteit

De bewoners van Het Schouw vinden het gezellig om samen te ontbijten, koffie te drinken en te lunchen. Als vrijwilliger help je de zorgmedewerker door als gastvrouw of gastheer te helpen met de tafels dekken, het verzorgen van drankjes, de maaltijd serveren of af te wassen. En het allerbelangrijkste, jouw aanwezigheid en een gezellig praatje is ontzettend waardevol voor de ouderen. Je hoeft geen bijzondere skills te hebben om hierbij te helpen. De professionals van Het Schouw zullen je precies uitleggen hoe je kunt helpen.

Doelgroep & impact 

Het Schouw is een zorgcentrum voor ouderen en ligt in Amsterdam Noord vlakbij winkelcentrum Boven 'Y. Het Schouw streeft ernaar dat elke bewoner zich er thuis voelt. Er heerst een ongedwongen sfeer, en iedereen kan zichzelf zijn. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd. Ze vinden het heel waardevol als er vrijwilligers komen helpen.Wil je meer weten over hoe je het beste met deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen. 

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen