Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help mee tijdens schilderlessen voor kinderen

Buurt Canvas

14 januari 2020
Van Meursstraat 1, 2524 XN Den Haag
15:15 - 16:45
Kinderen
1/2

Activiteit

Wekelijks worden er schilderlessen gegeven aan kinderen. Als vrijwilliger ondersteun je de kunstenaars en begeleiders bij de lessen. Van te voren help je met het opbouwen op locatie en aan het einde help je natuurlijk met het opruimen. Tijdens de lessen help je de kinderen met het leren van tekenen en schilderen. Hiervoor heb je geen speciale voorkennis nodig, maar mocht je dit wel hebben zullen de kinderen de speciale teken en schildertechnieken sneller kunnen leren met jouw hulp! Het is vooral belangrijk dat je als vrijwilliger een positieve energie uitstraalt, de kinderen helpt tijdens de lessen en ze natuurlijk toejuicht in hun prestaties.

Doelgroep & Impact

Buurt Canvas houdt zich sinds 1999 bezig met het opbouwen van buurtgemeenschappen in achterstandswijken door kunstlessen te geven. Dit wordt gedaan door verschillende dingen aan te bieden, zoals schilderlessen, filmavonden, buurtconcerten en andere workshops voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. De schilderlessen van vandaag worden gegeven aan 15 tot 20 kinderen tussen de 5 en 15 jaar.

Locatie

De schilderlessen worden op dinsdag gegeven in Buurthuis de Oase. Dit ligt midden in de prachtige wijk Spoorwijk. Buurthuis Oase organiseert allerlei activiteiten voor de buurtbewoners.

Help je mee?

Wil je helpen bij de schilderlessen voor kinderen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen