Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help met activiteiten voor kinderen tijdens het zomerprogramma van de Mussen

Buurthuis de Mussen

14 augustus 2020
Hoefkade 602, Den Haag 2526 CM
09:30 - 15:30
Kinderen
0/2

Activiteit

Buurthuis de Mussen organiseert een veelzijdig zomerprogramma en deze week staat in het teken van Superhelden! Er zijn verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgenoten zoals superheldengym en knutselen maar ook workshops zoals circus, theater, boogschieten en een uitje naar het westerpark. Als vrijwilliger doe je mee met de kinderen en geeft ze extra aandacht. Ook help je waar nodig met de voorbereiding en het opruimen. Zo bezorg je ze een onvergetelijke dag! De Mussen kan jou extra helpende handjes erg goed gebruiken om te ondersteunen bij de activiteiten! Je hebt voor deze activiteiten geen speciale voorkennis nodig en je wordt begeleid door iemand vanuit de Mussen.

Doelgroep & impact

Buurthuis de Mussen wil meer individuele aandacht besteden aan de kinderen. Voor veel kinderen is Buurthuis de Mussen de plek waar ze naar toe gaan na school. Er komen soms wel 100 kinderen op een middag binnen lopen, waardoor ze goed extra handen kunnen gebruiken. De Mussen is erg blij met je komst. Ook is het enthousiasme van de kinderen altijd volop aanwezig! 

Locatie

Midden in de Schilderswijk staat buurthuis de Mussen. Dit oudste buurthuis van Nederland speelt al bijna een eeuw een rol van betekenis voor opeenvolgende generaties in deze wijk. Het biedt activiteiten aan voor de kinderen om zich te ontwikkelen op het gebied van participatie, sport en gezondheid en kunst en cultuur. Er zijn 1200 buurtbewoners van alle leeftijden en diverse achtergronden aangesloten bij het buurthuis

Help je mee?

Wil jij de kinderen komen helpen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Ik wil ook vrijwilligen’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen