Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help migranten met simpele brieven

Vadercentrum Adam

10 december 2019
Jonckbloetplein 24, 2532 AR Den Haag
19:00 - 21:00
Migranten
0/2

Activiteit

De buurtbewoners kunnen bij het Vadercentrum terecht met vragen over brieven die zij ontvangen van bijvoorbeeld de gemeente of een woningbouwvereniging. Als vrijwilliger help je hen door samen de informatie op te zoeken of door te verwijzen naar de instanties die hulp kunnen bieden. De avond wordt afgesloten met een kop koffie en een praatje in de ontmoetingsruimte van het buurtcentrum.

Doelgroep & impact

Bij het Vadercentrum komen buurtbewoners van over de hele wereld. Voor velen is het een van de weinige plekken waar ze andere mensen ontmoeten. Ze vinden nieuwe gezichten dus erg leuk! Ze maken graag een praatje of spelen een spelletje met je. Je wordt als vrijwilliger altijd warm ontvangen.

Locatie

Vadercentrum Adam is een bijzondere plek waar alle buurtbewoners terecht kunnen voor allerlei activiteiten. Er is een werkplaats waar de mannen gebruik kunt maken van allerlei gereedschap en verschillende cursussen kunnen volgen om handiger te worden. Daarnaast heeft het Vaderscentrum een cursuslokaal met computers. In deze ruimte worden o.a. taallessen en EHBO- cursussen gegeven. Daarnaast is er een kleermakerslokaal. In deze ruimte staan industrie-naaimachines en krijgen mannen lessen in het kleermaken.

Help je mee?

Wil je migranten helpen met simpele brieven? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Ik wil ook vrijwilligen’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen