Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help ouderen met hun computerproblemen bij de Computerclub van CJV Feijenoord

Jeugdcentrum CJV Feijenoord

14 januari 2020
Nassauhaven 297, 3091JJ Rotterdam
18:00 - 20:00
Ouderen
0/2

De activiteit

Jong helpt oud. Bij de computerclub helpen vrijwilligers ouderen om te gaan met hun computers, tablets, telefoons en navigatiesystemen. Het is heel vrijblijvend, ouderen lopen binnen met hun vraag en de vrijwilligers helpen hen hiermee. Natuurlijk drinken we ook gezellig een kopje koffie met elkaar.

Doelgroep & impact

CJV Feijenoord biedt mensen een plek waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Tijdens de activiteiten staan plezier maken, talenten ontwikkelen en leren samenwerken centraal. Hierdoor willen zij bijdragen aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen, ongeacht cultuur, levensovertuiging of financiële situatie.

CJV Feijenoord werkt met PBS, Positive Behavior Support. Zij focussen ons op positief gedrag en blijven dit stimuleren. Dit door elkaar complimenten te geven, het positieve gedrag te benoemen en elkaar te belonen. 

Locatie

De vrijwilligersorganisatie CJV Feijenoord is opgericht in 1889. Ons gebouw is gelegen aan de Nassauhaven. Het is een echt buurthuis, waar de deuren altijd open staan en iedereen welkom is. Elke week zijn er een aantal terugkerende activiteiten voor zowel jeugd als volwassenen. Dit zijn diverse knutselclubjes, de jongerensoos en naai- en computerlessen.


Help je mee?

Wil je helpen? Meld je dan aan! Klik hieronder op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Delen