Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Helpen bij de Kleuterclub (4-6 jaar) van CJV Feijenoord

Jeugdcentrum CJV Feijenoord

12 augustus 2020
Nassauhaven 297, 3091JJ Rotterdam
13:00 - 15:00
Kinderen
0/2

De activiteit

De kleuterclub is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar uit de wijk Feijenoord. Voor de kleuters is van alles te beleven zoals de knutseltafel, spelletjes, schminken en een echte poppenhoek. Op deze manier zijn de kinderen lekker creatief bezig en leren ze samen werken en samen spelen. Tijdens het knutselen werken de kinderen aan een bepaald thema. Denk hierbij aan: moeder- en vaderdag, de jaargetijden of Halloween. Naast de binnen activiteiten doen ze, als het lekker weer is, ook aan buiten sporten: een potje voetbal of volleybal.

Doelgroep & impact

CJV Feijenoord biedt mensen een plek waar kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Tijdens de activiteiten staan plezier maken, talenten ontwikkelen en leren samenwerken centraal. Hierdoor willen zij bijdragen aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen, ongeacht cultuur, levensovertuiging of financiële situatie.

CJV Feijenoord werkt met PBS, Positive Behavior Support. Zij focussen ons op positief gedrag en blijven dit stimuleren. Dit door elkaar complimenten te geven, het positieve gedrag te benoemen en elkaar te belonen. 

Locatie

De vrijwilligersorganisatie CJV Feijenoord is opgericht in 1889. Het gebouw is gelegen aan de Nassauhaven. Het is een echt buurthuis, waar de deuren altijd open staan en iedereen welkom is. Elke week zijn er een aantal terugkerende activiteiten voor zowel jeugd als volwassenen. Dit zijn diverse knutselclubjes, de jongerensoos en naai- en computerlessen.

Help je mee?

Wil je helpen? Meld je dan aan! Klik hieronder op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen