Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Helpen bij een zomerfeest voor mensen met een beperking

De Overtoom

7 augustus 2020
Overtoom 363-A, 1054 JN Amsterdam
14:00 - 19:00
Mensen met een beperking
2/2

Activiteit

Vandaag wordt er een zomerfeest georganiseerd bij De Overtoom, een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking. Na een bizarre periode door het coronavirus waarbij veel leuke activiteiten geen doorgang konden vinden, is het tijd voor een feestje. Met muziek en lekkere hapjes wordt de zomer gevierd. Gezelligheid staat voorop. Jij kunt deze middag helpen tot een succes te brengen door de spullen klaar te zetten, bewoners te ondersteunen bij het invullen van hun bingokaart en na afloop op te ruimen. Het geven van positieve aandacht is daarbij het allerbelangrijkst. De professionele begeleiders zijn uiteraard ook aanwezig, en heel blij met je hulp. Zij zullen je alles vertellen over de middag. Samen met hen maak je er een bijzondere middag van voor de bewoners.

Doelgroep & impact 

Midden in de stad en met het Vondelpark als achtertuin, ligt wooncomplex De Overtoom. Dit is een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier wonen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met zeer uiteenlopende ondersteuningsvragen in een prettige, kleinschalige en beschermde omgeving. Jouw hulp als vrijwilliger wordt ontzettend gewaardeerd door de bewoners en de professionele begeleiders. Door jouw inzet hebben zij meer ruimte voor andere zorgtaken, en kan er meer persoonlijke aandacht worden gegeven.

Help je mee?

Wil jij helpen tijdens het zomerfeest? Klik hieronder dan op 'schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen